Hamburgers zijn altijd een goed idee en ze zijn er in alle varriaties te verkrijgen. Of het nu Zomer of winter is een broodje hamburger kent geen seizoen. Een goede hamburger kopen is vaak duur en dan hebben wij het niet over een cafetaria burger of een caterings burger. Een echt broodje hamburger zoals bij ons in Nijverdal bij De Budde welke je ook absoluut een keer gehad moet hebben in je leven). Deze burgers hebben alleen wel een prijs maar daarom kan je deze ook prima zelf maken.
Hoe krijg je alleen die mooie vorm van die burger?
Heel simpel hiervoor kan je een hamburgerpers gebruiken. Als je een hamburger maakt dan wil je dat deze niet uit elkaar valt als deze in de pan of barbecue ligt. Het moet daarom mooi rond zijn en stevig en de dikte daar heeft iedereen zijn of haar voorkeur in.
Er zijn veel soorten persen te koop maar hieronder een paar waarvan wij wel eens gebruik maken en ook betaalbaar zijn
TIP:
Gebruik altijd rundergehakt met 20% vetgehalte ( 80%vlees 20% vet), op deze manier hoef je geen paneermeer en ei te gebruiken
.
Blokker
Standaard pers (aanraader)
Cookers and grills
Napoleon hamburgerpers kit
Bol.com
Inno Cuisinno Hamburgerpers
Kookpunt.nl
Big Green Egg Stuff-A-Burger Hamburgerpers
PRAAT MEE OVER DIT BERICHT