Een bepaalde bereiding of techniek die je extra wilt gaan ontwikkelen en dus in specialiseren is heel normaal in de barbecue wereld. Deze masterclass is echt wat voor jou als jij je wilt specialiseren in het bereiden van spareribs op de barbecue.
In deze 7 uur durende workshop ga je verschillende bereidingstechnieken leren wat je kan gebruiken maar je gaat ook bereidingen leren en uitvoeren welke je niet moet gaan gebruiken. Door te doen en proeven leer je de verschillen en vooral waarom je wel of iets niet moet gaan doen.
Deze sessie is goed om te combineren met het avondeten wat jullie gaan bereiden voor je familie, vrienden of bijvoorbeeld collega’s.
Wat gaan we behandelen?
- Verschillende soorten en type spareribs: rassen varken, rund en lam
- Voorbereiding van de ribben, ontvliezen, trimmen en indien nodig juiste proporties maken
- Sturen van de smaak met rubs en marinades
- De BBQ techniek voor spareribs: roken, low&slow, hot&fast
- Lengte van de bereiding en de theorie erachter
- Inpakken: waarmee en wanneer?
- Sturing van de malsheid
- Side dishes & broodje sparerib
Op dit moment bieden we deze workshop helaas niet aan.